Campania de informare “Medicamentele generice: eficienta, calitate si siguranta la un pret mai mic” a fost lansata astazi

Campania de informare “Medicamentele generice: eficienta, calitate si siguranta la un pret mai mic” a fost lansata astazi

vizual-principal1

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din România (APMGR), cu sprijinul Ministerului Sanatatii si al Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dizpozitivelor Medicale (ANMDM) a lansat astazi campania nationala de informare si educare cu privire la siguranta, calitatea si eficienta medicamentelor generice.

Campania isi propune sa imbunatateasca cunostiintele romanilor cu privire la medicamentele generice, care pot genera economii semnificative pentru consumatorii finali, fara a se face vreun compromis la nivelul calitatii.

Un alt obiectiv al campaniei este informarea consumatorilor asupra dreptului de a cere medicului sau farmacistului mai multe informatii cu privire la tratamentul recomandat.

Campania de informare a fost anuntata în cadrul unei conferinte de presa la care au participat Presedintele APMGR Dragos Damian, Dorel Sandesc, Secretar de Stat în Ministerul Sanatatii si Presedintele ANMDM Marius Savu.


[..Vezi toate comunicatele de presa..]